Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose
Produktas | baltymų kiekis 100 gr. | Paros normos procentas | ||
Abrikosai | 1,0 | - | ||
Aguonos | 19,9 | - | ||
Agurkai | 0,8 | - | ||
Antiena | 15,8 | - | ||
Apelsinai | 0,9 | - | ||
Apelsinų sultys (šviežios) | 0,7 | - | ||
Apelsinų sultys (konservuotos) | 0,5 | - | ||
Arbūzai | 0,7 | - | ||
Austrės | 8,6 | - | ||
Aviena | 12 | - | ||
Avietės | 0,9 | - | ||
Avižiniai dribsniai | 11 | - | ||
Avokadai | 1,7 | - | ||
Bananai | 1,5 | - | ||
Baravykai | 4,4 | - | ||
Braškės | 0,6 | - | ||
Braškių uogienė | 0,3 | - | ||
Brokoliai | 3,3 | - | ||
Bulvės | 2,0 | - | ||
Bulvių čipsai | 6,7 | - | ||
Burokėliai | 1,5 | - | ||
Citrinos | 0,9 | - | ||
Cukinija | 1,2 | - | ||
Daktariška dešra | 11,7 | - | ||
Šaltai rūkytas servelatas | 24,0 | - | ||
Datulės | 0,7 | - |
Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!