TOP meniu » Receptainė • Žuvies patiekalų receptai • Žuvis • Kiaušiniai • Svogūnai • Batonas, Bandelės • Grietinėlė • Lydeka • Įdaryti patiekalai

Farširuota lydeka (IV)

Jums reikės: Lydekos,
Kiaušinių,
svogūnų,
Batono,
Grietinėlės,
prieskonių žuvims arba mėgstamų,
česnako, druskos pagal skonį.

Gaminimo eiga:
Pirmiausia išimti kaulą, as pradedu nuo galvos,perpjaunu ta vidurini kaula ties galva ir uodega, jis labai gerai man issitraukia, paskui islupu file ir viskas!

Zuvies mase sumalu, idedu kiausiniu, pakepinta svoguna svieste, batono mirkyto grietinelej, dar ir pacios grietineles ipilu, mėgstamų priekoniu, cesnako

Is visos lydekos lieka galva ir uodega. Gerai ismaisyta mase su grietinele, batonu, svogunu ir t.t. sudedu i vidu, tik ne per daug ir uzsiuvu su siulu, lydeka isformuoju, patepu aliejum is visu pusiu ir dedu i orkaite kepti.

Valgyti su marinuotu agurku ir "Rolmolade" majonezo padazu.

[Pasidalino: Weinita]

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai • Paštetas • Troškiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Apkepai • Kita • Mišrainės • Kepsniai •

    Grįžti atgal