TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Paprika • Medus • Actas • Marinavimas

Įvairiaspalvės paprikos su medumi

Jums reikės: apie 2 kg raudonųjų, geltonųjų, žaliųjų paprikų.

Marinatui: 1 stiklinė medaus,
1 stiklinė aliejaus,
1 stiklinė acto,
2 stiklinės vandens.

Marinatui: 1 stiklinė medaus, 1 stiklinė aliejaus, 1 stiklinė acto, 2 stiklinės vandens.

Gaminimo eiga:
Imame įvairių spalvų paprikas, jas išvalome ir supjaustome į 4 ar 6 dalis ir sudedame į puodą. Paprikas užpilame marinatui skirtais produktais ir uždengę verdame ant mažos ugnies 15min.

Po to atvėsiname. Paprikas sudedame į stiklainius įvairiaspalviais sluoksniais ir užpilame marinatu (tuo pačiu kur virė). Tada stiklainius pridengiame dangteliais ir sustatę į puodą su vandeniu kaitiname 10-15 min. Uždarome.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •

    Grįžti atgal