TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Svarainiai Sultys
Jums reikės: 1 kg paruoštų svarainių,
0,61 kg cukraus.
Gaminimo eiga:
Išvalytus svarainius supjaustyti plonais griežinėliais, sumaišyti su cukrumi ir sudėti į stiklainį. Laikyti kambario temperatūroje, kol ištirps cukrus.
Cukrui ištirpus laikyti vėsioje vietoje 56 paras. Kai cukraus dedama 1 kg, nukošus sirupą supilti į švarius butelius, sandariai užkimšti ir laikyti vėsioje vietoje. Dedant 600700 g cukraus, sirupą reikia pasterizuoti 8085°C temperatūroje 1520 min.
Nepasterizuotas sirupas būna aromatingesnis.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!