TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Krakmolas Bulvės Kiaušiniai Varškė Jautiena Svogūnai Kepsniai
Jums reikės: 900 g bulvių,
110 g krakmolo,
1 kiaušinis.
Varškės įdarui: 160 g. varškės,
1 kiaušinis.
Mėsos įdarui: 400 g. jautienos (malta mėsa),
60 g. svogūnų ,
30 g. sultinio.
Gaminimo eiga:
Virtos bulvės nulupamos, sutrinamos, įmušami kiaušiniai, įdedama krakmolo, druskos ir viskas sumaišoma. Iš bulvių masės daromi paplotėliai, ant jų vidurio dedamas varškės arba mėsos įdaras ir formuojami cepelinai. Paruošti cepelinai dedami į pasūdytą vandenį ir verdami 5 minutes.
Varškės įdaras: varškė pertrinama. Pridedama kiaušinių, druskos ir išmaišoma.
Mėsos įdaras: ištroškinta mėsa sumalama, dedama pakepintų svogūnų, druskos, pipirų, sultinio, kuriame troškinosi mėsa, ir sumaišoma.
Patiekiami cepelinai užpilti padažu.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!