TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Žiediniai kopūstai • Svogūnai • Miltai • Sūris parmezano • Mocarelos sūris • Kepsniai

Žiedinių kopūstų ir mocarelos kepsneliai

Jums reikės: 500 g žiedinių kopūstų;
1 svogūnas;
80 g miltų;
20 g tarkuoto bulvine tarka parmezano sūrio;
2 kiaušiniai;
70 g mozarelos sūrio;
mėgstamų prieskonių (naudojau papriką, čili ir pomidorų miltelius);
maltų juodųjų pipirų ir druskos pagal skonį;
aliejaus.

Gaminimo eiga:
Žiedinį kopūstą išvirti garuose arba vandenyje. Atvėsus, išskirstyti nedideliais žiedinėliais. Nedideliame kiekyje aliejaus apkepinti smulkiai supjaustytą svogūną, kol suminkštės. Sumaišyti su kopūstais bei nedideliais kubeliais supjaustytu mocarelos sūriu.

Miltus, kiaušinius ir prieskonius išplakti, kad gautųsi grietinės tirštumo tešla. Suberti smulkiai sutarkuotą parmezano sūrį, įmaišyti žiedinius kopūstus su mocarela. Kepti gerai įkaitintame aliejuje.

Kepsneliais itin tinkantys vakarienei. Patys skaniausi ką tik iškepti. Vis kitus skonius išgauti galima keičiant prieskonius. Originaliame recepte siūlo naudoti šviežias petražoles ir baltuosius pipirus.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •

    Grįžti atgal