• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

TOP meniu » Gėrimų receptų ingredientai | Patiekalų receptų ingredientai

Patiekalai į kurių sudėtį įeina bulvių traškučiai

Bulvių traškučiai - tai ploni bulvių griežinėliai, skrudinami aliejuje gruzdintuvėje arba orkaitėje, kol tampa traškūs. Manoma, kad traškučiai pirmą kartą buvo pagaminti 1853 metais.

A | B | C | D | Č | E | F | G | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | Š | T | U | V | Z | Ž

  • Traškūs sumuštinukai prie alaus
  •  

Puslapiai: 1 |

Receptų paieška pagal ingredientų kategoriją » Bulvių traškučiai •

ŽIŪRIMIAUSI receptai!

  • Tortas su vyšniomis
  • Avižiniai sausainiai su bananais (2)
  • Medaus tortas (2)
  • Topinambų salotos
  • Trupininis pyragas su uogiene
  • Tobuli lietiniai
  • Topinambų mišrainė su širdelėmis
  • Topinambų mišrainė su pesto padažu
  • Mišrainė su kepta duona ir saulėgražomis
  • Aviečių gira

Išbandėme ir mums patiko!

  • Tortas su vyšniomis »

Įdomu. Naudinga. Subtilu.

  • Maisto produktų laikymo terminai
  • Kaip laikyti taurę vyno?
  • Kaip išsirinkti kokybišką arbūzą?
  • Ką vertėtų žinoti gaminant iš mėsos
  • Čili pipirų rūšys :: Pipirų įvairovė
  • Šokoladas mažina infarkto riziką
  • Skanaus marmelado subtilybės
  • Ką vertėtų žinoti laikant mėsą?
  • Skanaus kompoto subtilybės
  • Kodėl reikia išlaikyti normalų kūno svorį?

Draugai!

  • . . .


Reklama

  • Kaip patikrinti ar kiaušinis šviežias?
  • Kaip išsirinkti kokybišką duoną?
  • Patarimai salierų valgytojams
  • Šokoladas mažina infarkto riziką
  • Ką vertėtų žinoti laikant linų sėmenis?
  • Arbatos ruošimo ypatumai
  • Kaip atskirti kokybišką vanilę?
  • Ką vertėtų žinoti gaminant kotletus


Apie mus...

Pradžioje buvo...

Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

Svetainės politika

• rašyti lietuviškai.

• korektiškai.

• be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

• [... galvojame ...]

Apie mus

Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

Laima

Kontaktai

Svetainę administruoja: Laima

• El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

• Rašyti žinutę

Kaip patalpinti receptą?

• Visa informacija čia

Ir dar.. mus atrasite!

• Facebook'e - VerdamKepam.lt

• [... galvojame ...]

Išbandėme ir mes gyvi :)

  • Tortas su vyšniomis - Malkos po sniegu
  • Keksiukai su mėlynėmis
  • Kiaušinių, porų ir nugarinės mišrainė su agurkais
  • Agurkų, pomidorų ir salierų salotos
  • Marinuoti daržovių iešmeliai
  • Kriaušių kompotas su aronijomis
  • Sėklų ir sausų pusryčių šokoladinis skanėstas

"Gyvenkime" reklamėlė!

  • GYVENKIME: sveikai • patogiai
  • gražiai • skaniai • spalvotai
  • draugiškai • etiškai • stipriai
  • linksmai • pokštaujant
  • grybaujant • sapnuojant
  • su meile
  • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

Mes Facebook'e!

VerdamKepam.lt

© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

Atnaujinta: 2024-06-27   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas