• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

TOP meniu » Dekoravimas » Žuvies puošimas • Valgomos puokštės • Vaisių krepšeliai • Užkandžių puošimas • Torto puošimas • Patiekalų puošimas • Originalūs sumuštiniai • Mišrainių puošimas • Menas iš arbūzų • Meduolių puošimas • Linksmos figūros • Konservavimo menas • Kokteilių puošimas • Idėjos pusryčiams • Idėjos furšetui • Daržovių lėkštės •

Idėjos furšetui

Vieno kasnio užkandžiai

                              

Puslapiai: 1 | 2 |

    • Jei radote nuotrauką kuri čia neturėtų būti, praneškite mums.. kuri ir kodėl.. ir ji bus išimta :)


    NAUJIAUSIAI įkelti

    • Menas iš agurkų
    • Konservavimo menas
    • Konservavimo menas

    Įdomu. Naudinga. Subtilu.

    • Kaip perskelti kokoso riešutą?
    • Kodėl reikia mažinti riebalų vartojimą?
    • Apie svetainę : Administratorių kontaktai
    • Skanių grybų patiekalų subtilybės
    • Bendri higienos pastebėjimai perkant
    • Ką vertėtų žinoti laikant citrinas?
    • Ką vertėtų žinoti laikant duoną?
    • Ką vertėtų žinoti laikant kavą?
    • Patarimai salierų valgytojams
    • Kodėl sveikiau šviežios daržovės ir vaisiai?
    • Ką vertėtų žinoti laikant linų sėmenis?
    • Kaip išsirinkti kokybiškas žuvis?
    • Šokolado klasifikacija
    • Pipirų prieskonių mišinys
    • Kiek reikėtų išgerti per dieną vandens?

    Draugai!

    • . . .


    Reklama

    • Skanios arbatos subtilybės
    • 8 priežastys - kodėl būtina gerti vandenį?
    • Ką vertėtų žinoti renkantis želatiną?
    • Kaip teisingai valgyti vaisius?
    • Ką vertėtų žinoti laikant cukinijas?
    • Ką vertėtų žinoti gaminant kotletus
    • Ką vertėtų žinoti laikant kiaušinius?
    • Patarimai kavos mėgėjams


    Apie mus...

    Pradžioje buvo...

    Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

    Svetainės politika

    • rašyti lietuviškai.

    • korektiškai.

    • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

    • [... galvojame ...]

    Apie mus

    Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

    Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

    Laima

    Kontaktai

    Svetainę administruoja: Laima

    • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

    • Rašyti žinutę

    Kaip patalpinti receptą?

    • Visa informacija čia

    Ir dar.. mus atrasite!

    • Facebook'e - VerdamKepam.lt

    • [... galvojame ...]

    Išbandėme ir mes gyvi :)

    • Obuolių varškės pyragas su graikiškais riešutais
    • Tortas su vyšniomis - Malkos po sniegu
    • Ridikų ir agurkų salotos su paprika
    • Pikantiška mišrainė su agurkais
    • Varškės pyragas su obuoliais
    • Varškės vyniotinis su juodaisiais serbentais
    • Tortilijų traškučiai

    "Gyvenkime" reklamėlė!

    • GYVENKIME: sveikai • patogiai
    • gražiai • skaniai • spalvotai
    • draugiškai • etiškai • stipriai
    • linksmai • pokštaujant
    • grybaujant • sapnuojant
    • su meile
    • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

    Mes Facebook'e!

    VerdamKepam.lt

    © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

    Atnaujinta: 2024-06-27   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas