• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

TOP meniu » Dekoravimas » Žuvies puošimas • Valgomos puokštės • Vaisių krepšeliai • Užkandžių puošimas • Torto puošimas • Patiekalų puošimas • Originalūs sumuštiniai • Mišrainių puošimas • Menas iš arbūzų • Meduolių puošimas • Linksmos figūros • Konservavimo menas • Kokteilių puošimas • Idėjos pusryčiams • Idėjos furšetui • Daržovių lėkštės •

Menas iš arbūzų

Menas iš arbūzų

                              

Puslapiai: 1 | 2 | 3 |

    • Jei radote nuotrauką kuri čia neturėtų būti, praneškite mums.. kuri ir kodėl.. ir ji bus išimta :)


    NAUJIAUSIAI įkelti

    • Menas iš agurkų
    • Konservavimo menas
    • Konservavimo menas

    Įdomu. Naudinga. Subtilu.

    • Patarimai salierų valgytojams
    • Ką vertėtų žinoti gaminant iš mėsos
    • Skanių cepelinų paslaptis
    • Įrankiai kokteilių ruošimui
    • Ką vertėtų žinoti laikant žuvį?
    • Ką vertėtų žinoti renkantis aliejų?
    • Alyvų aliejus gali padėti išvengti Alzheimerio ligos
    • Konservuotus maisto produktų laikymas
    • Sulčių poveikis sveikatai
    • Kokius rinktis pieno produktus?
    • Aliejaus rūšys bei panaudojimas
    • Čili pipirų rūšys :: Pipirų įvairovė
    • Provanso žolelių prieskonių mišinys
    • Ką verta žinoti, prieš valgant arbūzą?
    • Arbatos poveikis sveikatai

    Draugai!

    • . . .


    Reklama

    • Apie svetainę : Administratorių kontaktai
    • Kavos ar arbatos pateikimas svečiams
    • Ką daryti nusipirkus nekokybišką maisto produktą?
    • Kodėl reikia kuo mažiau naudoti cukraus?
    • Kodėl sveikiau šviežios daržovės ir vaisiai?
    • Skanaus marmelado subtilybės
    • Naudojamų sutrumpinimų paaiškinimai
    • Prieskonių naudojimas


    Apie mus...

    Pradžioje buvo...

    Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

    Svetainės politika

    • rašyti lietuviškai.

    • korektiškai.

    • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

    • [... galvojame ...]

    Apie mus

    Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

    Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

    Laima

    Kontaktai

    Svetainę administruoja: Laima

    • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

    • Rašyti žinutę

    Kaip patalpinti receptą?

    • Visa informacija čia

    Ir dar.. mus atrasite!

    • Facebook'e - VerdamKepam.lt

    • [... galvojame ...]

    Išbandėme ir mes gyvi :)

    • Varškės apkepas su bananais
    • Sausainiai Jaffa
    • Salotos su persimonu ir granatų sėklomis
    • Šokolado ir zefyrų desertas
    • Baltagūžio kopūsto salotos
    • Blynų tortas
    • Makaronų salotos su vištiena

    "Gyvenkime" reklamėlė!

    • GYVENKIME: sveikai • patogiai
    • gražiai • skaniai • spalvotai
    • draugiškai • etiškai • stipriai
    • linksmai • pokštaujant
    • grybaujant • sapnuojant
    • su meile
    • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

    Mes Facebook'e!

    VerdamKepam.lt

    © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

    Atnaujinta: 2024-06-27   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas