• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

Riebalai :: Kokiuose maisto produktuose yra riebalų?

Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose

Produktas riebalų
kiekis 100 gr.
Paros normos
procentas
Abrikosai 0,1-
Aguonos 46,7-
Agurkai 0,1-
Alyvų aliejus 100-
Antiena 38,0-
Apelsinai 0,2-
Apelsinų sultys (šviežios) 0,2-
Apelsinų sultys (konservuotos) 0,1-
Arbūzai 0,15-
Aviena 11,3-
Avietės 0,5-
Avižiniai dribsniai 5-
Avokadai 26,4-
Bananai 0,1-
Baravykai 0,5-
Braškės 0,3-
Brokoliai 0,2-
Bulvės 0,4-
Bulvių čipsai 37,1-
Burokėliai 0,1-
Citrinos 0,6-
Daktariška dešra 22,8-
Šaltai rūkytas servelatas 40,5-
Datulės 0,2-
Šilauogės 0,3-
Šparaginės pupelės 0,2-

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 |

  • Daugiau apie riebalų naudą bei vartojimo ypatumus Nuoroda



    Visuomet po ranka..

    • Apytikslis maisto produktų svoris
    • Kalorijų lentelė
    • Maisto produktų sudėtis
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Produktų laikymo terminai
    • Aiškinamasis virtuvės žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
    • Ką valgyti pusryčiams?

    Ką vertėtų žinoti?

    • PERKANT maisto produktus
    • GAMINANT patiekalus
    • LAIKANT maisto produktus
    • VALGANT ar užkandžiaujant

    Įdomu. Naudinga. Subtilu.

    • Įdomybės pasaulyje
    • Mokslininkai teigia

    Išbandėme ir mes gyvi!

    • Tortas su vyšniomis »
    • Džiovinti obuoliai »
    • Avižiniai sausainiai su bananais (2) »
    • Medaus tortas (2) »

    Draugai!

    • . . .


    Reklama

    • Sulčių poveikis sveikatai
    • Vegetarai mažiau rizikuoja sirgti vėžiu
    • Ko nederėtų daryti prie stalo?
    • Skanaus kompoto subtilybės
    • Japonijoje veikia triušių kavinė
    • Kur kreiptis kilus nesutarimui tarp pirkėjo ir pardavėjo?
    • Tostų sakymo menas
    • Ką vertėtų žinoti gaminant kotletus


    Apie mus...

    Pradžioje buvo...

    Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

    Svetainės politika

    • rašyti lietuviškai.

    • korektiškai.

    • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

    • [... galvojame ...]

    Apie mus

    Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

    Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

    Laima

    Kontaktai

    Svetainę administruoja: Laima

    • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

    • Rašyti žinutę

    Kaip patalpinti receptą?

    • Visa informacija čia

    Ir dar.. mus atrasite!

    • Facebook'e - VerdamKepam.lt

    • [... galvojame ...]

    Išbandėme ir mes gyvi :)

    • Brokolių salotos su obuoliais
    • Bruknių ir obuolių džemas
    • Keptos duonos ir krabų lazdelių salotos
    • Pyragas su džemu
    • Aktinidijų pyragas
    • Vyšnių gira (II)
    • Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais

    "Gyvenkime" reklamėlė!

    • GYVENKIME: sveikai • patogiai
    • gražiai • skaniai • spalvotai
    • draugiškai • etiškai • stipriai
    • linksmai • pokštaujant
    • grybaujant • sapnuojant
    • su meile
    • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

    Mes Facebook'e!

    VerdamKepam.lt

    © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

    Atnaujinta: 2024-06-27   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas