• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto produktų sudėtis

Baravykų sudėtis

Medžiaga Medžiagos kiekis
100 gr.
Medžiagos
paros norma
Paros normos
procentas
Angliavandeniai 4,5
Baltymai 4,4
Folio rūgštis 44
Fosforas 142 900 mg
Geležis 1,2 12 mg
Kalcis 22 1000 mg
Kalis 235 2500 mg
Kalorijos 23
Magnis 16 300 mg
Natris 52 1500 mg
Riebalai 0,5
Vitaminas D 7,53 5,0 µg

  • Siūlom dirstelti » Baravykai - ir ką skanaus pasigaminti?



      Visuomet po ranka..

      • Apytikslis maisto produktų svoris
      • Kalorijų lentelė
      • Maisto produktų sudėtis
      • Medžiagų kiekiai produktuose
      • Produktų laikymo terminai
      • Aiškinamasis virtuvės žodynas
      • Sutrumpinimų paaiškinimai
      • Ką valgyti pusryčiams?

      Ką vertėtų žinoti?

      • PERKANT maisto produktus
      • GAMINANT patiekalus
      • LAIKANT maisto produktus
      • VALGANT ar užkandžiaujant

      Įdomu. Naudinga. Subtilu.

      • Įdomybės pasaulyje
      • Mokslininkai teigia

      Išbandėme ir mes gyvi!

      • Tortas su vyšniomis »
      • Džiovinti obuoliai »
      • Avižiniai sausainiai su bananais (2) »
      • Medaus tortas (2) »

      Draugai!

      • . . .


      Reklama

      • Kodėl nesveikas sūrus maistas?
      • Ką vertėtų žinoti prieš spaudžiant sultis?
      • Aštriausi pipirai pasaulyje
      • Provanso žolelių prieskonių mišinys
      • Kaip atskirti kokybišką vanilę?
      • Vartotojų teisių apsaugos įstatymas
      • Patarimai braškių valgytojams
      • Ką vertėtų žinoti laikant bananus?


      Apie mus...

      Pradžioje buvo...

      Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

      Svetainės politika

      • rašyti lietuviškai.

      • korektiškai.

      • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

      • [... galvojame ...]

      Apie mus

      Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

      Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

      Laima

      Kontaktai

      Svetainę administruoja: Laima

      • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

      • Rašyti žinutę

      Kaip patalpinti receptą?

      • Visa informacija čia

      Ir dar.. mus atrasite!

      • Facebook'e - VerdamKepam.lt

      • [... galvojame ...]

      Išbandėme ir mes gyvi :)

      • Kiaušinių ir agurkų salotos su feta sūriu
      • Naminiai zefyrai
      • Blynų tortas
      • Bruknių ir obuolių džemas
      • Pekino kopūsto salotos su tunu
      • Burokėlių mišrainė su kepta duona
      • Konservuoti agurkai su kaukazinėmis slyvomis

      "Gyvenkime" reklamėlė!

      • GYVENKIME: sveikai • patogiai
      • gražiai • skaniai • spalvotai
      • draugiškai • etiškai • stipriai
      • linksmai • pokštaujant
      • grybaujant • sapnuojant
      • su meile
      • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

      Mes Facebook'e!

      VerdamKepam.lt

      © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

      Atnaujinta: 2024-06-27   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas