Geležis :: Kokiuose maisto produktuose yra geležies?

Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose

Produktas geležies
kiekis 100 gr.
geležies
paros norma
Paros normos
procentas
Aguonos 8,112 mg67,5
Arbūzai 0,2412 mg-
Avižiniai dribsniai 4,312 mg35,8
Avokadai 0,5512 mg-
Baravykai 1,212 mg-
Brokoliai 1,312 mg10,83
Cukinija 0,3712 mg3
Šparaginės pupelės 1,3012 mg-
Špinatai 3,412 mg28,3
Džiovinti abrikosai 3,612 mg30
Džiovintos figos 3,312 mg27,5
Graikiniai riešutai 3,712 mg30,8
Grikių kruopos 2,812 mg24,2
Ikrai 11,0012 mg-
Jaučių kepenys 8,312 mg69,2
Jautiena 2,7-4,212 mg22,5-35
Kiaušiniai (putpelių) 3,712 mg-
Kiaušinių tryniai 612 mg50
Kiauliena 1,0-1,412 mg8,3-11,7
Kiaulių kepenys 16,312 mg135,8
Kiaulių liežuviai 5,112 mg42,5
Krapai 6,59 mg-
Krevetės 1,6012 mg-
Kriaušės 0,18 mg-
Kukurūzai 0,52-
Kviečių sėlenos 1512 mg125

Puslapiai: 1 | 2 |