• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto produktų sudėtis

Kukurūzų sudėtis

Medžiaga Medžiagos kiekis
100 gr.
Medžiagos
paros norma
Paros normos
procentas
Angliavandeniai 21 g
Baltymai 3,4 g
Cinkas 0,46
Folio rūgštis 42 μg
Fosforas 89
Geležis 0,52
Kalis 270
Kalorijos 96 kcal
Magnis 37
Manganas 0,163
Riebalai 1,5 g
Skaidulinės medžiagos 2,4 g
Vitaminas A 9
Vitaminas B1 0,22 1,5 mg 14,6
Vitaminas B2 0,11 1,6 mg 6,9
Vitaminas B5 0,717
Vitaminas B6 0,093 1,0 mg
Vitaminas C 6,8
Vitaminas PP 1,77



      Visuomet po ranka..

      • Apytikslis maisto produktų svoris
      • Kalorijų lentelė
      • Maisto produktų sudėtis
      • Medžiagų kiekiai produktuose
      • Produktų laikymo terminai
      • Aiškinamasis virtuvės žodynas
      • Sutrumpinimų paaiškinimai
      • Ką valgyti pusryčiams?

      Ką vertėtų žinoti?

      • PERKANT maisto produktus
      • GAMINANT patiekalus
      • LAIKANT maisto produktus
      • VALGANT ar užkandžiaujant

      Įdomu. Naudinga. Subtilu.

      • Įdomybės pasaulyje
      • Mokslininkai teigia

      Išbandėme ir mums patiko!

      • Tortas su vyšniomis »
      • Džiovinti obuoliai »
      • Avižiniai sausainiai su bananais (2) »
      • Medaus tortas (2) »

      Draugai!

      • . . .


      Reklama

      • Kaip valgyti omarą?
      • Kavos naudojimo taisyklės
      • Ką vertėtų žinoti renkantis šparagus?
      • Ką vertėtų žinoti gaminant iš mėsos
      • Ką vertėtų žinoti laikant linų sėmenis?
      • Skanių cepelinų paslaptis
      • Kaip laikyti maisto produktus šaldytuve?
      • Kaip išsirinkti kokybišką mėsą?


      Apie mus...

      Pradžioje buvo...

      Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

      Svetainės politika

      • rašyti lietuviškai.

      • korektiškai.

      • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

      • [... galvojame ...]

      Apie mus

      Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

      Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

      Laima

      Kontaktai

      Svetainę administruoja: Laima

      • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

      • Rašyti žinutę

      Kaip patalpinti receptą?

      • Visa informacija čia

      Ir dar.. mus atrasite!

      • Facebook'e - VerdamKepam.lt

      • [... galvojame ...]

      Išbandėme ir mes gyvi :)

      • Kakavinis pyragas su mėlynėmis ir obuoliais
      • Morkų ir obuolių mišrainė su saulėgražomis
      • Pyragas su mėlynėmis be kiaušinių
      • Paprikos, porų ir salierų mišrainė su vištiena
      • Pekino kopūsto salotos su gražgarstėmis
      • Kiaušinių ir keptos duonos mišrainė
      • Džiovintų vaisių ir sėklų saldainiai

      "Gyvenkime" reklamėlė!

      • GYVENKIME: sveikai • patogiai
      • gražiai • skaniai • spalvotai
      • draugiškai • etiškai • stipriai
      • linksmai • pokštaujant
      • grybaujant • sapnuojant
      • su meile
      • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

      Mes Facebook'e!

      VerdamKepam.lt

      © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

      Atnaujinta: 2024-06-27   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas