Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto produktų sudėtis
| Medžiaga | Medžiagos kiekis 100 gr. |
Medžiagos paros norma |
Paros normos procentas |
|||
| Angliavandeniai | 21 g | |||||
| Baltymai | 3,4 g | |||||
| Cinkas | 0,46 | |||||
| Folio rūgštis | 42 μg | |||||
| Fosforas | 89 | |||||
| Geležis | 0,52 | |||||
| Kalis | 270 | |||||
| Kalorijos | 96 kcal | |||||
| Magnis | 37 | |||||
| Manganas | 0,163 | |||||
| Riebalai | 1,5 g | |||||
| Skaidulinės medžiagos | 2,4 g | |||||
| Vitaminas A | 9 | |||||
| Vitaminas B1 | 0,22 | 1,5 mg | 14,6 | |||
| Vitaminas B2 | 0,11 | 1,6 mg | 6,9 | |||
| Vitaminas B5 | 0,717 | |||||
| Vitaminas B6 | 0,093 | 1,0 mg | ||||
| Vitaminas C | 6,8 | |||||
| Vitaminas PP | 1,77 |
© Laima&LS.
- Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!