Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose
Produktas | Mangano kiekis 100 gr. | Mangano paros norma | Paros normos procentas | |||
Arbūzai | 0,038 | 2,5 - 5 mg | - | |||
Avokadai | 0.142 | 2,5 - 5 mg | - | |||
Krapai | 1,264 mg | - | ||||
Kriaušės | 0,048 mg | - | ||||
Kukurūzai | 0,163 | - | ||||
Migdolai | 2,285 | 2,5 - 5 mg | 109 | |||
Paprika (raudona) | 0,237 | - | ||||
Pekanų (karijų) riešutai | 4,5 | 2,5 - 5 mg | 180 | |||
Pistacijos | 1,2 | 2,5 - 5 mg | 57 | |||
Portulaka | 0,330 | 2,5 - 5 mg | - | |||
Rauginti kopūstai | 0,151 | 2,5 - 5 mg | 91 | |||
Žemės riešutai | 2,0 | 2,5 - 5 mg | 95 |
Puslapiai: 1 |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!