Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto produktų sudėtis
Medžiaga | Medžiagos kiekis 100 gr. |
Medžiagos paros norma |
Paros normos procentas |
|||
Angliavandeniai | 3,4 | |||||
Baltymai | 2 | |||||
Cinkas | 0,17 | 12 mg | ||||
Folio rūgštis | 12 | 300 µg | ||||
Fosforas | 44 | 900 mg | ||||
Geležis | 2 | 12 mg | ||||
Kalcis | 65 | 1000 mg | ||||
Kalis | 494 | 2500 mg | ||||
Kalorijos | 20 | |||||
Magnis | 68 | 300 mg | ||||
Manganas | 0,330 | 2,5 - 5 mg | ||||
Natris | 45 | 1500 mg | ||||
Selenas | 0,9 | 55 µg | ||||
Varis | 0,133 | 2 mg | ||||
Vitaminas A | 1320 | 800 µg | ||||
Vitaminas B1 | 0,047 | 1,5 mg | ||||
Vitaminas B2 | 0,112 | 1,6 mg | ||||
Vitaminas B4 | 12,8 | |||||
Vitaminas B5 | 0,036 | 4-10 mg | ||||
Vitaminas B6 | 0,1 | 1,0 mg | ||||
Vitaminas C | 21 | 60mg | ||||
Vitaminas PP | 0,48 | 17 mg |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!