TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Brokoliai Svogūnai Krakmolas Sezamo sėklos Džiuvėsėliai Avinžirniai
Jums reikės: brokolių,
avinžirnių,
1 svogūno,
saujelė petražolių,
pagal skonį druskos, pipirų,
1 v. š. krakmolo,
džiuvėsėlių,
sezamo sėklų,
aliejaus kepimui.
Gaminimo eiga:
Proporcijas darau maždaug po lygiai brokolių ir avinžirnių, lyginu ne svorius bet iš akies sutrintų brokolių bei mirkytų avinžirnių krūveles.
Taigi pirmiausiai avinžirnius užpilame šaltu vandeniu ir pamirkome nors 4 valandas, aš dažniausiai užmerkiu vakare - ryte gaminasi.
Po to, mirkytus avinžirnius trintuvo pagalba sutriname. Taip pat, sutriname ir brokolių žiedynus. Ir juos sumaišome, dedame smulkiai supjaustytą svogūną, susmulkintas petražoles, druską bei pipirus ir viską gerai sumaišome, bemaišant įberiame krakmolo ir viskas telieka iškepti.
Formuojame blynelius, juos apvoliojame džiuvėsėlių ir sezamo sėklų mišinyje ir kepame gerai įkaitinatame aliejuje, kol apskrunda iš abiejų pusių ir skanaujame ;)
[Pasidalino: Laima]
M ū s ų ž o d i s: Labai skanu su.. pagal skonį pasūdytu jogurtu
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!