TOP meniu » Receptainė Pieno, varškės patiekalų receptai Kiaušiniai Varškė Jogurtas Obuoliai Krakmolas Miltai Džiuvėsėliai Blynai
Jums reikės: 200 g. varškės,
1 kiaušinio,
3 v. š. cukraus,
1 a.š. vanilinio cukraus,
2 v. š. jogurto,
1 obuolio,
truputėlį druskos,
100 g. miltų,
60 dėjau krakmolo,
džiuvėsėlių apvoliojimui.
Gaminimo eiga:
Varškę ištriname su kiaušiniu, cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska bei jogurtu. Bemaišant įmaišome smulkiai sutarkuotą obuolį, miltus bei krakmolą. Viską gerai išmaišome. Žinoma, vertėtų nepamiršti miltų kiekis dar priklausys ir kokią varškę naudosite, šiaip tešla turėtų gautis tiršta, tačiau ne kieta.
Šiek tiek susidrėkinus pirštus formuojame nedidelius blynelius ar paplotėlius, čia jau kaip pavadinsi - nepagadinsi, kuriuos apvoliojame džiuvėsėliuose.
Ir kepame keptuvėje, gerai įkaitintame aliejuje arba svieste, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių ir skanaujame ;)
[Pasidalino: Laima]
M ū s ų ž o d i s: su obuoliukais irgi gaunasi minkštučiai ir skanūs skanūs ir šilti ir šalti.
J ū s ų ž o d i s:
skanu (0)
sveika (0)
sotu (0)
reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Tortai Desertai Desertai Desertai Kremai Apkepai Padažai Kepiniai Sriubos Kita Kepsniai Blynai Sumuštiniai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!