TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Serbentai Actas Česnakas Cinamonas Padažai
Jums reikės: 500 gr. raudonųjų serbentų,
8 nubraukti šk. cukraus,
3,5 šaukšto acto,
1 a.š. su kaupu druskos,
gvazdikėlių aš dėjau nemaltus,
1/4 a.š. cinamono,
1/4 a.š. juodųjų pipirų (maltų, t.p įmečiau kelis nemaltus),
1/4 a.š. kvapiųjų pipirų (maltų, t.p įmečiau kelis nemaltus),
4 skiltelės sutraiškyto česnako.
Gaminimo eiga:
Serbentus nuplauname, leidžiame nusivarvėti, beriame į puodą, imame bulvių grūstuvę ir truputį patraiškome, užverdame, kelias minutes paverdame.
Suberiame cukrų, pakaitiname, vis pamaišant kol ištirpsta cukrus. Sudedame likusius ingredientus ir kartais pamaišant dar maždaug 5-10 min paverdame.
Karštus išpilstome į mažyčius pakaitintus indelius.
[Pasidalino: Laima]
M ū s ų ž o d i s: Gavosi du indeliai po 250 ml. + keli šaukštai paragavimui. Išbandėme su virtu kiaušiniu, visai įdomus ir skanus derinukas gavosi
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!