TOP meniu » Receptainė Pieno, varškės patiekalų receptai Šokoladas Pienas Želatina Desertai
Jums reikės: 150 g juodojo šokolado,
300 g pieno,
1-2 v. š. cukraus,
1,5 v. š. želatinos,
truputį druskos.
Gaminimo eiga:
Pirmiausiai želatiną užpilame virintu šaltu vandeniu, vandens pilame tiek kad vos vos apsemtų ir paliekame, kad išbriktų.
Kai išbrinksta, užviriname pieną, sudedame susmulkintą šokoladą, cukrų (aš cukraus dedu tik tuomet kai naudoju juodą kartesnį šokoladą) bei kelis krislelius druskos ir kaitiname vis pamaišant, kol šokoladas ir cukrus ištirpsta.
Po to, indą nukeliame nuo ugnies, nieko nelaukiant sudedame želatiną ir maišome kol želatina ištirpsta, paprastai puikiai ištirpsta, bet jei reikia, sunkiai tirpsta.. truputį dar pakaitiname.
Truputį atvėsiname bei supilame į keksiukų silikonines formeles ar į kažką panašaus. Nešame į vėsią patalpą arba dedama į šaldytuvą kad želė sustengtų.
[Pasidalino: Laima]
M ū s ų ž o d i s: Mėgstu bet kokią želę.. buvo labai skanu
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Tortai Desertai Desertai Desertai Kremai Apkepai Padažai Kepiniai Sriubos Kita Kepsniai Blynai Sumuštiniai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!