TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Džiovinti grybai Svogūnai Vištiena Vištienos sultinys Sojų padažas Ryžiai Ananasai Žirniai Krakmolas Troškiniai
Jums reikės: 8 g džiovintų grybų,
2 svogūnai,
2 česnako skiltelės,
600 g vištienos krūtinėlės,
2 saukštai aliejaus,
1 šaukštas krakmolo,
400 ml vištienos sultinio,
5 šaukštai sojos padažo,
90 g ryžių,
1 skardinė (425 ml) ananasų,
150 g žaliųjų žirnelių,
druska,
pipirai.
Gaminimo eiga:
Grybus užpilti verdančiu vandeniu ir palikti 30 min. Svogūną padalyti i 4-8 dalis, česnaką supjaustyti griežinėliais. Vištieną nuplauti, nusausinti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Aliejų įkaitinti keptuvėje, apkepti mėsą, svogūnus ir česnaką. Sudėti krakmolą ir užpilti sultinį. Pagardinti dviem šaukštais sojos padažo, pipirais.
Viską palikti troškintis 30 min. Išvirti ryžius. Grybus nusausinti ir, likus 10 min. iki troškinimo pabaigos, juos sudėti. Sudėti gabaliukais supjaustytus ananasus ir žirnelius. Guliašą pagardinti 3 šaukštais sojos padažo, pipirais. Patiekti su virtais ryžiais.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s:
skanu (0)
sveika (0)
sotu (0)
reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!