TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Agurkai Salotos Ridikėliai Šparagai Mišrainės
Jums reikės: Saujelės salotų,
nedidelio agurko,
3-4 ridikėlių,
4-5 šparagų,
saujelės svogūnų laiškų,
pagal skonį druskos ir pipirų,
alyvuogių aliejaus.
Gaminimo eiga:
Pirmiausiai pasiruošiame šparagus - nulaužiame koto kietasias dalis ir jei nusipirkote baltus, juos reikėtų nuskusti, nes baltų šparagų žievelė turi kartumo. Žalių skusti nereikia. Šparagus geriausia virti garuose arba nors nedideliame vandens kiekyje, šparagų neturėtų apsemti vanduo arba jei verdate daugiau, imate aukštesnį puodą, šparagus surišate ir verdate stačius.
Šparagus, verdame neilgiau kaip 3 min. Jie turėtų išlikti traškūs.
Kol verda šparagai susipjaustome agurką, ridikėlius bei svogūnų laiškus.
Jei salotos didesnės jas susiplėšome arba susipjaustome.
Išvirus bei pravėsus šparagams, juos taip pat.. susipjaustome norimo dydžio gabaliukais.
Visas supjaustytas daržoves arba sumaišome arba tiesiog imame lėkštutes ir sluoksniuojant, vis po truputį pabarstant druska ir pipirais išdėliojame, pašlakstome alyvuogių ar mėgstamu aliejumi ir skanaujame ;)
[Pasidalino: Laima]
M ū s ų ž o d i s: Mums patinko
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!