• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

TOP meniu » Dekoravimas » Žuvies puošimas • Valgomos puokštės • Vaisių krepšeliai • Užkandžių puošimas • Torto puošimas • Patiekalų puošimas • Originalūs sumuštiniai • Mišrainių puošimas • Menas iš arbūzų • Meduolių puošimas • Linksmos figūros • Konservavimo menas • Kokteilių puošimas • Idėjos pusryčiams • Idėjos furšetui • Daržovių lėkštės •

Idėjos pusryčiams

Keptas kiaušinis pusryčiams

                              

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 |

    • Jei radote nuotrauką kuri čia neturėtų būti, praneškite mums.. kuri ir kodėl.. ir ji bus išimta :)


    NAUJIAUSIAI įkelti

    • Menas iš agurkų
    • Konservavimo menas
    • Konservavimo menas

    Įdomu. Naudinga. Subtilu.

    • Skanių cepelinų paslaptis
    • Kiek reikėtų išgerti per dieną vandens?
    • Kavos stiprumas
    • Kodėl reikia kuo mažiau naudoti cukraus?
    • Tostų sakymo menas
    • Kaip perskelti kokoso riešutą?
    • Aliejaus rūšys bei panaudojimas
    • Ką vertėtų žinoti laikant bananus?
    • Kodėl reikia valgyti reguliai?
    • Patarimai braškių valgytojams
    • Ką vertėtų žinoti gaminant iš žuvies
    • Ką vertėtų žinoti laikant kavą?
    • Kokius rinktis pieno produktus?
    • Ką vertėtų žinoti gaminant iš mėsos
    • Kaip valgomas artišokas?

    Draugai!

    • Darbo skelbimai
    • Personalo atranka


    Reklama

    • Provanso žolelių prieskonių mišinys
    • Kinai siūlo naują pusryčių koncepciją
    • Teisingas maisto produktų pakavimas
    • Patarimai šermukšnių valgytojams
    • Tostų sakymo menas
    • Prieskoniai smegenims!
    • Patarimai salierų valgytojams
    • Kaip išsirinkti kokybišką kavą?


    Apie mus...

    Pradžioje buvo...

    Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

    Svetainės politika

    • rašyti lietuviškai.

    • korektiškai.

    • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

    • [... galvojame ...]

    Apie mus

    Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

    Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

    Laima

    Kontaktai

    Svetainę administruoja: Laima

    • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

    • Rašyti žinutę

    Kaip patalpinti receptą?

    • Visa informacija čia

    Ir dar.. mus atrasite!

    • Facebook'e - VerdamKepam.lt

    • [... galvojame ...]

    Išbandėme ir mes gyvi :)

    • Moliūgų ir brokolių sriuba
    • Žemaičių blynai
    • Cukinijų kompotas su citrinomis ir apelsinais
    • Brokolių ir žirnelių sriuba
    • Žuvienė su daržovėmis
    • Šparaginės pupelės ir paprika žiemai
    • Vištiena marinuota kivių marinate

    "Gyvenkime" reklamėlė!

    • GYVENKIME: sveikai • patogiai
    • gražiai • skaniai • spalvotai
    • draugiškai • etiškai • stipriai
    • linksmai • pokštaujant
    • grybaujant • sapnuojant
    • su meile
    • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

    Mes Facebook'e!

    VerdamKepam.lt

    © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

    Atnaujinta: 2022-04-24   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas