TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Subproduktai Mėsa Grybai Voveraitės Svogūnai Lašiniai Paštetas
Jums reikės: 0,6 kg kepenų ( galvijų, paukščių)
0,4 kg itin riebios mėsos, arba 0,3 kg lašinių
0,6 kg voveraičių
0,15 gr krapų
2 svogūnų galvos
50 gr alyvuogių aliejaus, druska, pipirai.
Gaminimo eiga:
Kepenis ir mėsą išverdame, pusę voveraičių ir pusę svogūnų iškepame svieste. Viską sumalame, sumaišome įpildami alyvuogių aliejų.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s:
skanu (0)
sveika (0)
sotu (0)
reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!