TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Subproduktai • Mėsa • Grybai • Voveraitės • Svogūnai • Lašiniai • Paštetas

Kepenų paštetas su voveraitėmis

Jums reikės: 0,6 kg kepenų ( galvijų, paukščių)
0,4 kg itin riebios mėsos, arba 0,3 kg lašinių
0,6 kg voveraičių
0,15 gr krapų
2 svogūnų galvos
50 gr alyvuogių aliejaus, druska, pipirai.

Gaminimo eiga:
Kepenis ir mėsą išverdame, pusę voveraičių ir pusę svogūnų iškepame svieste. Viską sumalame, sumaišome įpildami alyvuogių aliejų.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •