TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Actas • Kriaušės • Marinavimas

Marinuotos kriaušės

Jums reikės: 3 kg gražių, neprinokusių kriaušių
1 kg cukraus
1/2 l acto
gvazdikėlių
cinamono.

Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupti, supjaustyti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius.
Cukrų užpilti actu, dviem stiklinėm vandens, įdėti gvazdikėlių ir cinamono, užvirinti.
Marinatą ataušinti ir užpilti ant kriaušių, palaikyti maždaug 8 val.

Tada marinatą nupilti ir užvirinti. Kriaušes sudėti į stiklainius, užpilti ataušintu marinatu, uždengti, pakaitinti 20-25 min.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą • Pyragai • Įvairūs kiti gėrimai • Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •

    Grįžti atgal