TOP meniu » Receptainė Pieno, varškės patiekalų receptai Kiaušiniai Varškė Fermentinis sūris Miltai Blynai
Jums reikės: 200 g varškės (9 proc. riebumo),
1 kiaušinio,
pagal skonį druskos, pipirų, maltos raudonosios paprikos,
~ 90 g fermentinio sūrio,
2 valg. šaukštų miltų.
Gaminimo eiga:
Varškę gerai išmaišome su kiaušiniu, bemaišant suberiame druską bei prieskonius.
Fermentinį sūrį sutarkuojame smulkia tarka ir suberiame į varškę.
Viską gerai išmaišome, suberiame miltus ir vėl gerai išmaišome. Tešlą aš visuomet ar tiksliau beveik visuomet dedu kokiai valandai į šaldytuvą, man taip mažiau limpa prie rankų.
Taigi, iš gautos tešlos formuojam nedidelius paplotėlius, juos apvoliojame džiuvėsėliuose ir kepame keptuvėje gerai įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrunda ir skanaujame ;)
[Pasidalino: Laima]
M ū s ų ž o d i s: Skanu su grietine sumaišyta su smulkiai tarkuotu agurku bei truputį ar pagal skonį pasūdyta
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Tortai Desertai Desertai Desertai Kremai Apkepai Padažai Kepiniai Sriubos Kita Kepsniai Blynai Sumuštiniai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!