TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Graikiški riešutai Vyšnios Medus Uogienės
Jums reikės: 1 kg. vyšnių (be kauliukų),
300 g. cukraus,
100 g. medaus,
1 stiklinė graikiškų riešutų,
1 pakelis (arba žiūrėkite ant pakelio rekomendacijas) uogienės tirštiklio.
Gaminimo eiga:
Pirmiausia uogas užpilame cukrumi bei medumi, palaikome per naktį. Šiaip reikėtų tik medaus, bet pagalvojau kaitinti medų - nieko gero, tad.. dėjau tik dėl skonio.
Tuomet į puodą supilame uogas, bei pusę sulčių (žinoma, jei sulčių mažai susidaro, tuomet visas) ir kaitiname kol visiškai ištirps, neištirpęs cukrus. Po to, sudedame riešutus (aš juos dar pasmulkinau) ir verdame apie 20 ant nedidelės ugnies. Jei susidaro putų, jei nugraibome.
Praėjus maždaug 20 minučių ir kai putų jau nesusidaro, maišant suberiame uogienių tirštiklį. Paverdame apie 3-5 minutes ir viskas.. turime dar vieną skanią tirštą uogienę - džemą, kuri tikrai sušildys šaltą žiemos vakarą smaližiaujant :))
M ū s ų ž o d i s: skanu, tik kitą kartą kai virsiu matyt dėsiu graikiškų riešutų puseles nesmulkintas.
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!