Jodas :: Kokiuose maisto produktuose yra jodo?

Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto medžiagos produktuose

Produktas jodo
kiekis 100 gr.
jodo
paros norma
Paros normos
procentas
Šparaginės pupelės 2,10150 µg-
Fermentiniai sūriai 10-40150 µg6,7-26,6
Ikrai 30,00150 µg-
Joduota druska 2290-3000150 µg1526,6-200
Kiaušiniai 20150 µg13,3
Krevetės 110150 µg-
Lašišos 44150 µg29,3
Lazdynų riešutai 17150 µg11,3
Menkės 110150 µg73,3
Morkos 7.60150 µg-
Otai 52150 µg34,6
Pienas 9150 µg6
Plekšnės 52150 µg34,6
Silkės 24150 µg16
Skumbrės 45150 µg30
Žirniai 19150 µg12,6
Žuvys 5-10150 µg3,3-6,6

Puslapiai: 1 |