• Pradžia
  • Naujienos
  • Blogas
  • Receptai
  • Gėrimai
  • Šokoladas
  • Ingredientai
  • Prieskoniai
  • Dekoravimas
  • Virtuvės subtilybės
  • Idėjos
  • Visuomet po ranka..
    • Subtilybės PERKANT maistą
    • Subtilybės LAIKANT maistą
    • Subtilybės GAMINANT maistą
    • Subtilybės VALGANT maistą
    • Produktų laikymo terminai
    • Medžiagų kiekiai produktuose
    • Maisto produktų svoris
    • Kolorijų lentelė
    • Aiškinamasis žodynas
    • Sutrumpinimų paaiškinimai
  • Paieška

Dabar esate » Virtuvinis aiškinamasis žodynas

Žodžiai prasidedantys raide P

A | B | C | Č | D | E | F | G | H | I | K | L | K | M | N | P | R | S | Š | T | U | V | Ž |

  • Kokosų pienas
  • Probiotikai
  • Padažas (tabasco)
  • Padažas (teriyaki)
  • Padažas (vorčesterio)
  • Pupelės mung
  •  
  • Pankolis
  • Portveinas
  • Provanso žolės
  • Persiladas
  • Panna cotta
  • Parotta
  •  

Puslapiai: 1 |



    Naujai įtraukti žodžiai

    Daktyla

    Daktyla (gr. Δάχτυλα) – graikiš

    Indžera

    Indžera (Injera) - tai tradicinės duonos rūšis, naudojama Etiopijo

    Parotta

    Parotta (Parota) - tai sluoksniuota paplotėlio formos duona, kilus

    Skrebutis

    Skrebutis - tai duonos riekė, kuri, pradžioje buvo švitinama arba

    Čiabata

    Čiabata - tai itališka balta duona, gaminama iš kvietinių miltų ir

    Išbandėme ir visi gyvi!

    • Tortas su vyšniomis »

    Įdomu. Naudinga. Subtilu.

    • Sulčių poveikis sveikatai
    • Kad patiekalai iš pupelių būtų skanūs
    • Prieskonių naudojimas
    • Matė
    • Ką daryti nusipirkus nekokybišką maisto produktą?
    • Kava ir kofeinas
    • Japonijoje veikia triušių kavinė
    • Skanios šaltienos subtilybės
    • Kaip išsirinkti kokybiškas paprikas?
    • Ką vertėtų žinoti laikant paprikas?
    • Kava pasaulyje :: Kavos gėrimo tradicijos
    • Skanios paukštienos subtilybės
    • Ką vertėtų žinoti laikant daržoves?

    Draugai!

    • . . .


    Reklama

    • Kaip valgyti žuvį?
    • Ką vertėtų žinoti laikant bananus?
    • Kaip pasigaminti prieskoninę druską?
    • Kodėl nesveika valgyti riebią mėsą?
    • Kavos ruošimo būdai (metodai)
    • Kavos ar arbatos pateikimas svečiams
    • Patarimai salierų valgytojams
    • Kad patiekalai iš pupelių būtų skanūs


    Apie mus...

    Pradžioje buvo...

    Svetainė atsirado, nusprendus reorganizuoti www.grybai.net svetainę ir atskirti receptainę nuo grybautojų.

    Svetainės politika

    • rašyti lietuviškai.

    • korektiškai.

    • be klaidų (to siekiam, bet juk visko pasitaiko, tad pastebėję netikslumų ar klaidų - nenutylėkite - praneškite mums :)

    • [... galvojame ...]

    Apie mus

    Mūsų m i s i j a paprasta, tiesiog nepasimesti interneto platybėse, nors ambicijos gerokai didesnės ir jos veržias pro kraštus. Tik, deja žinios ir ambicijos kartais prasilenkia, tad, kas toliau.. matysim vėliau...

    Pažadam bet neįsipareigojame nuolat įkelti bei išbandyti naujus receptus.

    Laima

    Kontaktai

    Svetainę administruoja: Laima

    • El.paštas: llaimaa(eta)gmail.com

    • Rašyti žinutę

    Kaip patalpinti receptą?

    • Visa informacija čia

    Ir dar.. mus atrasite!

    • Facebook'e - VerdamKepam.lt

    • [... galvojame ...]

    Išbandėme ir mes gyvi :)

    • Žaliosios salotos su balandomis
    • Varškėčiai su fermentiniu sūriu
    • Pekino kopūsto, salierų ir porų salotos su krabų lazdelėmis
    • Marinuotos šparaginės pupelės pagal Laimą
    • Pyragas su kisieliumi
    • Keksiukai su varške ir mėlynėmis
    • Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais

    "Gyvenkime" reklamėlė!

    • GYVENKIME: sveikai • patogiai
    • gražiai • skaniai • spalvotai
    • draugiškai • etiškai • stipriai
    • linksmai • pokštaujant
    • grybaujant • sapnuojant
    • su meile
    • ir Gyvenimo būdo žurnalu!

    Mes Facebook'e!

    VerdamKepam.lt

    © Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! • www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!

    Atnaujinta: 2024-06-27   Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas