TOP meniu » Receptainė Makaronų patiekalų receptai Makaronai Česnakas Svogūnai Vištiena Žirniai Topinambai Fermentinis sūris
Jums reikės: Mėgstamų makaronų,
aliejaus kepimui,
2 nedidelių svogūnų,
skiltelės česnakų,
šaldytų žaliųjų žirnelių (pagal skonį),
rūkytos arba keptos vištienos (pagal skonį),
keli topinambo gumbai,
šaukštas ar pagal skonį grietinės,
druskos, pipirų pagal skonį,
fermentinio sūrio,
petražolių ar kokių tai kitokių turimų žalumynų pabarstymui.
Gaminimo eiga:
Pirmiausia užsikaičiame, šiek tiek pasūdytame vandenyje, virti makaronus, paprastai būna ant makaronų pakelio parašyta kiek laiko ir kaip virti.
Kol verda makaronai, pasiruošiame makaronams padažą.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame smulkiai susmulkintus svogūnus, dar smulkiau susmulkintą česnako skiltelę, supjaustytą gabaliukais vištieną, šaldytus žirnelius bei pakepiname kol svogūnai pasidaro skaidrūs.
Tuomet sudedame stambia tarka sutarkuotus topinambus, įdedame grietinės maždaug šaukštą, pagal skonį druskos bei pipirų, bei kepame, dar kelias minutes arba kol suminkštėja topinambai ir viskas.
Į lėkštę dedame išvirtus makaronus, ant viršaus pasiruoštą padažą, pabarstome smulkintu fermentiniu sūriu, petražolėmis ar turimais mėgstamais žalumynais ir skanaujame :)
M ū s ų ž o d i s: mums buvo skanu
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Makaronai » Padažai Troškiniai Mišrainės Apkepai Įdaryti patiekalai Kita Sriubos
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!