Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto produktų sudėtis
Medžiaga | Medžiagos kiekis 100 gr. |
Medžiagos paros norma |
Paros normos procentas |
|||
Angliavandeniai | 0,80 | |||||
Baltymai | 18,10 | |||||
Cholesterolis | 152 | 300 mg | 50,6 | |||
Cinkas | 1,30 | 12 mg | 10,8 | |||
Fosforas | 166 | 900 mg | ||||
Geležis | 1,60 | 12 mg | ||||
Jodas | 110 | 150 µg | ||||
Kalcis | 63 | 1000 mg | ||||
Kalis | 220 | 2500 mg | 8,8 | |||
Kalorijos | 84 | |||||
Magnis | 42 | 300 mg | ||||
Natris | 140 | 1500 mg | ||||
Riebalai | 0,80 | |||||
Selenas | 21,0 | 55 µg | ||||
Vitaminas A | 15 | 800 µg | ||||
Vitaminas D | 0,50 | 5,0 µg | ||||
Vitaminas E | 4,00 | 10 mg | ||||
Vitaminas PP | 3,2 | 17 mg |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!