Dabar esate » Virtuvės subtilybės » Maisto produktų sudėtis
Medžiaga | Medžiagos kiekis 100 gr. |
Medžiagos paros norma |
Paros normos procentas |
|||
Angliavandeniai | 7,8 | |||||
Baltymai | 1,8 | |||||
Cinkas | 0,38 | 12 mg | ||||
Folio rūgštis | 25,00 | |||||
Fosforas | 41,00 | 900 mg | ||||
Geležis | 1,30 | 12 mg | ||||
Jodas | 2,10 | 150 µg | ||||
Kalcis | 48,00 | 1000 mg | ||||
Kalis | 248,00 | 2500 mg | ||||
Kalorijos | 26 | |||||
Magnis | 31,00 | 300 mg | ||||
Natris | 5,00 | 1500 mg | ||||
Riebalai | 0,2 | |||||
Selenas | 1,00 | 55 µg | ||||
Skaidulinės medžiagos | 3,90 | 25 g | ||||
Vitaminas A | 57,00 | 800 µg | ||||
Vitaminas B6 | 0,16 | 1,0 mg | ||||
Vitaminas C | 16,00 | 60mg | ||||
Vitaminas E | 0,30 | 10 mg | ||||
Vitaminas PP | 0,60 | 17 mg |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!