TOP meniu » Receptainė Pieno, varškės patiekalų receptai Grietinė Chalva Vaflių lakštai Desertai
Jums reikės: 250 g vaflių lakštų,
200 g chalvos,
200-250 g grietinėlės,
kelių lašų citrinos sulčių.
Gaminimo eiga:
Grietinėlę gerai išplakame iki standžių putų su keliais lašais citrinos sulčių.
Chalvą sutrupiname ir įmaišome į grietinėlę. Gauta mase sutepame vaflių lakštus, paslegiame ir dedame vėsiai arba į šaldytuvą.
Prieš patiekiant viršų galima aptepti grietinėle ir apibarstyti chalvos trupiniais arba šokoladu arba riešutais arba vaflių trupiniais.
[Pasidalino: Rita]
M ū s ų ž o d i s: išbandėme ir mes.. buvo visai skanu
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Tortai Desertai Desertai Desertai Kremai Apkepai Padažai Kepiniai Sriubos Kita Kepsniai Blynai Sumuštiniai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!