TOP meniu » Receptainė Žuvies patiekalų receptai Žuvis Svogūnai Citrina Ryžiai Upėtakis Įdaryti patiekalai
Jums reikės: upėtakių - 500 g
svogunu - 4 vnt.
smulkiai supjaustytų peletrūno lapų - 1 valg. šaukšt.
sviesto
pipirų, druskos - pagal skonį
kapotų muskatų - žiups.
citrinų - pagal skonį
čiobrelių šakelių arba rozmarinų papuošimui
ryžių garnyrui.
Gaminimo eiga:
Upėtakius išdorokite, nuplaukite ir nusausinkite. Iš smulkiai supjaustytų svogūnų, peletrūnų ir kitų prieskonių paruoškite vientisą masę ir ją sukimškite į upėtakius.
Paruoštas žuvis apšlakstykite citrinų sultimis, įvyniokime kiekvieną upėtakį atskirai į gerai sviestu išteptą kepimo popierių ir ištroškinkite vidutinio karštumo orkaitėje.
Iškeptus upėtakius išvyniokite iš popieriaus, sudėkite į lėkštes, apšlakstykite citrinų sultimis ir patiekite.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai Paštetas Troškiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Apkepai Kita Mišrainės Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!