TOP meniu » Receptainė Mėsos patiekalų receptai Česnakas Vištiena Sviestas Garstyčios Apelsinai Kepsniai
Jums reikės: ~6 vištos kulšelių,
3-4 skiltelės česnako,
2 v.š. sviesto,
pagal skonį druskos, pipiriukų,
mėgstamų prieskonių bei prieskoninių žolelių.
Glazūrai: 3 v.š. apelsinų sulčių,
1 v.š. garstyčių,
1 v.š. cukraus,
1 v.š. ištirpinto sviesto.
Gaminimo eiga:
Pirmiausia smulkiai supjaustome česnaką, sumaišome su pipirais, turimais prieskoniais, druska ir sviestu. Gautą masę įtriname vištieną bei paliekame kelioms valandoms pasimarinuoti.
Kol mūsų vištiena marinuojasi pasigaminame glazūrą, tiesiog sumaišome visus paminėtus ingredientus, maišome truputį pakaitinant, kad greičiau ištirptų cukrus.
Praėjus toms kelioms valandoms, vištieną teptuku patepame glazūra, (šiek tiek pasiliekant glazūros vėlesniam tepimui) ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min arba kol gražiai apskrus bei iškeps vištiena.
Kepimo metu kelis kartus patepame teptuku kepamą vištieną atsidėta glazūra.
[Pasidalino: Laima]
M ū s ų ž o d i s:
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai Kepiniai Įdaryti patiekalai Sumuštiniai Apkepai Blynai Mišrainės Kita Padažai Kepsniai Sriubos Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!