TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Patisonai Kiaušiniai Miltai Blynai
Jums reikės: Patisonai, pertrinta masė, 1 kilogramas,
Sviestas, 3 šaukštai,
Kiaušiniai, 3 vienetai,
Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės,
Soda, 1 šaukštelis,
Aliejus, kepimui,
Druska, pagal skonį,
Cukrus, pagal skonį.
Gaminimo eiga:
Patisonus supiaustyti, išvirti ir pertrinti pro sietelį. Į pertrintą masę sudėti sviestą, cukrų, kiaušinius (baltymus išplakti su žiupsneliu druskos), sodą. Masę išmaišyti ir kepti kaip bulviniu blynelius.
Galite valgyti su grietine arba mėgstama uogiene.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!