TOP meniu » Receptainė • Mėsos patiekalų receptai • Faršas • Svogūnai • Fermentinis sūris • Tortilijos • Kepiniai

Tortilijų čeburekai

Jums reikės: Tortilijų,
faršo,
svogūnų,
druskos,
džiovintų prieskonių mėsai,
pipirų,
fermentinio sūrio.

Gaminimo eiga:
Į faršą įdedame prieskonių mėsai, pipirų, svogūnų bei žinoma druskos. Šiaip, čia posakis pagal skonį ne itin tinka, žalios mėsos nereikėtų ragauti, beriant druską pasikliaukite savo vidiniu balsu, ir manyčiau neprašausite :)). Taigi, viską sudedame ir gerai rankomis išmaišome ir įdarą kaip ir turime.

Dabar imame tortilijas, ant vienos puses, paliekant nedidelį kraštelį kraštuose, dedame ploną sluoksnį faršo, užtarkuojame sūrio, kraštelį aplink patepame vandeniu ir sulenkiame bei šakute, atsargiai neperduriant, užspaudžiame kraštelius.

Kepame gilesnėje keptuvėje ant nedidelės ugnies, aliejaus pilame tiek kad paruoštus čeburekus apsemtų. Kepame kol gražiai apskrunda iš abiejų pusių. Iškeptus čeburekus trumpam dedame ant servetėlių ir skanaujame.

Skanu ir karšti ir šalti, nors labai jau karštų tiesiai iš keptuvės, nevertėtų valgyti, kelias minutes tegu pravėsta.

[Pasidalino: Laima]

M ū s ų  ž o d i s: Mums patiko, labai skanu

Taisyti - Papildyti

Skanaus ;)
Tortilijų čeburekai

   

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Mėsa » Virtiniai • Kepiniai • Įdaryti patiekalai • Sumuštiniai • Apkepai • Blynai • Mišrainės • Kita • Padažai • Kepsniai • Sriubos • Troškiniai •