TOP meniu » Receptainė Pieno, varškės patiekalų receptai Kiaušiniai Varškė Kepimo milteliai Miltai Kepiniai
Jums reikės: 250g varškės,
1 kiaušinio,
2 v.š. cukraus,
žiupsnelis druskos,
200 gr. miltų,
2 arb. šaukšt. kepimo miltelių.
Gaminimo eiga:
Varškę gerai ištriname su kiaušiniais, cukrumi bei druska.
Atskirame indelyje miltus sumaišome su kepimo milteliais ir palaipsniui maišant suberiame į varškės masę.
Tešlą storiau ar ploniau iškočiojame, aš maždaug 0,5 cm storio, tačiau jei mėgstate plonesnius, matyt galima kočioti ir beveik peršviečiamus. Po to supjaustome rombais arba juostelėmis, įpjauname per vidurį bei formuojame žagarėlius - vieną pusę perkišam pro įpjovą ir susukam :)
Kepame gerai įkaitintame aliejuje, iškepusius žagarėlius iš karto dedame ant popierinių servetėlių, kad susigertų perteklinis aliejus, bei po to pabarstome cukraus pudra ir skanaujame :)
Beje, jei suminkytą tešlą apie valandą palaikysite šaldytuve, daug greičiau susuksite žagarėlius.
[Pasidalino: Laima]
M ū s ų ž o d i s: Skanu, greita ir itin paprasta tešla gaunasi nelimpanti, saldumo užtektinai, nors tai žinoma priklauso nuo skonio.. valgosi kaip saulėgražos
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Tortai Desertai Desertai Desertai Kremai Apkepai Padažai Kepiniai Sriubos Kita Kepsniai Blynai Sumuštiniai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!