TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Rauginti kopūstai Morkos Dešra Paprika Česnakas Svogūnai Pomidorų padažas Troškiniai
Jums reikės: raugintų kopūstų,
nedidelės morkos,
kmynų,
kvapniųjų pipirų,
lauro lapelių,
parūkytų arba mėgstamų dešrelių,
raudonos paprikos,
svogūno,
česnako skiltelės,
kelių v.š. (arba pagal skonį) aštraus pomidorų padažo.
Gaminimo eiga:
Proporcijų jokių neišskyriau, tiesiog kopūstų dedate priklausomai nuo porcijų skaičiaus o visa kitą daugmaž pagal skonį :).
Taigi, į puodą dedame raugintus kopūstus (aišku jei kopūstai labai rūgštūs juos vertėtų nuplauti po tekančiu vandeniu), įpilame šiek tiek vandens (žinoma kopūstai NEturėtų plaukioti) ir troškiname. Kai kopūstai suminkštėja, suberiame tarkuotą morką, kmynus, pipirus bei kelis lauro lapelius ir troškiname kol kopūstai tampa visai minkšti.
Tuomet sudedame supjaustytas dešreles, smulkiai supjaustytą papriką, svogūną bei česnaką, įdedame nors kelis šaukštus aštraus pomidorų padažo, viską gerai išmaišome bei dar kelias minutes patroškiname, realiai tik kol sušyla dešrelės ir viskas, dedame į lėkštes ir skanaujame ;)
[Pasidalino: Laima]
M ū s ų ž o d i s: Labai sotu ir skanu su karštomis virtomis bulvėmis šiaip tai patiekalas kuris man visados primena kaimą ir prie pečiaus besisukiojančią močiutę :)
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!