TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Rauginti kopūstai • Morkos • Dešra • Paprika • Česnakas • Svogūnai • Pomidorų padažas • Troškiniai

Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis

Jums reikės: raugintų kopūstų,
nedidelės morkos,
kmynų,
kvapniųjų pipirų,
lauro lapelių,
parūkytų arba mėgstamų dešrelių,
raudonos paprikos,
svogūno,
česnako skiltelės,
kelių v.š. (arba pagal skonį) aštraus pomidorų padažo.

Gaminimo eiga:
Proporcijų jokių neišskyriau, tiesiog kopūstų dedate priklausomai nuo porcijų skaičiaus o visa kitą daugmaž pagal skonį :).
Taigi, į puodą dedame raugintus kopūstus (aišku jei kopūstai labai rūgštūs juos vertėtų nuplauti po tekančiu vandeniu), įpilame šiek tiek vandens (žinoma kopūstai NEturėtų plaukioti) ir troškiname. Kai kopūstai suminkštėja, suberiame tarkuotą morką, kmynus, pipirus bei kelis lauro lapelius ir troškiname kol kopūstai tampa visai minkšti.

Tuomet sudedame supjaustytas dešreles, smulkiai supjaustytą papriką, svogūną bei česnaką, įdedame nors kelis šaukštus aštraus pomidorų padažo, viską gerai išmaišome bei dar kelias minutes patroškiname, realiai tik kol sušyla dešrelės ir viskas, dedame į lėkštes ir skanaujame ;)

[Pasidalino: Laima]

M ū s ų  ž o d i s: Labai sotu ir skanu su karštomis virtomis bulvėmis šiaip tai patiekalas kuris man visados primena kaimą ir prie pečiaus besisukiojančią močiutę :)

Taisyti - Papildyti

Skanaus ;)
Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •