Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...
Kaip išsirinkti kokybiškas žuvis? - Jei norite išsirinkti kokybišką žuvį, visų pirma reikėtų nepatingėti jos atidžiai apžiūrėti, pačiupinėti ir net..
Kaip išsirinkti kokybiškus vaisius? - Apelsinai - skaniausi žiemos sezono metu. Tada juose gausu vitamino C ir 13 kitų vitaminų. Šaltomis žiemos dienomis ..Kaip išsirinkti kokybiškas bulves? - Vertėtų atkreipti dėmesį į pažaliavusias bulves, jos maistui netinkamos. Tokiose bulvėse pasigamina nuodinga medžiag..Kaip patikrinti ar švieži konservai? - Norėdamos patikrinti, ar konservai švieži, paspauskime pirštu dėžutės dugną taip, kad skardoje susidarytų įduba. Jei..Kur kreiptis kilus nesutarimui tarp pirkėjo ir pardavėjo? - Kilus nesutarimui tarp pirkėjo ir pardavėjo dėl maisto prekės kokybės, pardavėjas, gavęs pirkėjo raštišką prašymą, p..Ką daryti nusipirkus nekokybišką maisto produktą? - Ką daryti pirkėjui, nusipirkus netinkamos kokybės maisto prekę? - jeigu pirkėjui buvo parduota netinkamos kokybės..Vartotojų teisių apsaugos įstatymas - Jeigu pardavėjas, paslaugų teikėjas netenkina vartotojo reikalavimų, o vartotojas mano, kad jo teisės pažeistos....Kaip atskirti kokybišką vanilę? - Kokybiškai paruoštos vanilės ankštys turi būti lanksčios (panašiai kaip išdirbta oda) ir jokiu būdu ne kietos....Teisingas maisto produktų pakavimas - Pergamentinis popierius naudojamas konditerinių gaminių, dešros, sūrio, rūkytų produktų, varškės, sviesto saugojimui..Ką vertėtų žinoti laikant mėsą? - Supjaustytą virtą kumpį laikykime (net kai bus valgomas po keleto valandų) šaltoje ir tamsioje vietoje, suvyniotą į ..