Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Kaip išsirinkti kokybišką duoną?

Ką vertėtų žinoti renkantis kuminų sėklas?

Kokie pagrindiniai riebalų šaltiniai?

Ką vertėtų žinoti renkantis želatiną?

Kaip pakeisti blogus mitybos įpročius?

Bendros žinios apie arbatą
Kaip išsirinkti kokybiškas žuvis? - Jei norite išsirinkti kokybišką žuvį, visų pirma reikėtų nepatingėti jos atidžiai apžiūrėti, pačiupinėti ir net..

Kaip išsirinkti kokybiškus vaisius? - Apelsinai - skaniausi žiemos sezono metu. Tada juose gausu vitamino C ir 13 kitų vitaminų. Šaltomis žiemos dienomis ..

Kaip išsirinkti kokybiškas bulves? - Vertėtų atkreipti dėmesį į pažaliavusias bulves, jos maistui netinkamos. Tokiose bulvėse pasigamina nuodinga medžiag..

Kaip patikrinti ar švieži konservai? - Norėdamos patikrinti, ar konservai švieži, paspauskime pirštu dėžutės dugną taip, kad skardoje susidarytų įduba. Jei..

Kur kreiptis kilus nesutarimui tarp pirkėjo ir pardavėjo? - Kilus nesutarimui tarp pirkėjo ir pardavėjo dėl maisto prekės kokybės, pardavėjas, gavęs pirkėjo raštišką prašymą, p..

Ką daryti nusipirkus nekokybišką maisto produktą? - Ką daryti pirkėjui, nusipirkus netinkamos kokybės maisto prekę? - jeigu pirkėjui buvo parduota netinkamos kokybės..

Vartotojų teisių apsaugos įstatymas - Jeigu pardavėjas, paslaugų teikėjas netenkina vartotojo reikalavimų, o vartotojas mano, kad jo teisės pažeistos....

Kaip atskirti kokybišką vanilę? - Kokybiškai paruoštos vanilės ankštys turi būti lanksčios (panašiai kaip išdirbta oda) ir jokiu būdu ne kietos....

Teisingas maisto produktų pakavimas - Pergamentinis popierius naudojamas konditerinių gaminių, dešros, sūrio, rūkytų produktų, varškės, sviesto saugojimui..

Ką vertėtų žinoti laikant mėsą? - Supjaustytą virtą kumpį laikykime (net kai bus valgomas po keleto valandų) šaltoje ir tamsioje vietoje, suvyniotą į ..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |