Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Kurkuma (ciberžolė)

Patarimai salierų valgytojams

Muskato riešutai

Pipirų prieskonių mišinys

Prieskonių naudojimas

Kaip reikėtų gerti vandenį?
Ką daryti nusipirkus nekokybišką maisto produktą? - Ką daryti pirkėjui, nusipirkus netinkamos kokybės maisto prekę? - jeigu pirkėjui buvo parduota netinkamos kokybės..

Vartotojų teisių apsaugos įstatymas - Jeigu pardavėjas, paslaugų teikėjas netenkina vartotojo reikalavimų, o vartotojas mano, kad jo teisės pažeistos....

Kaip atskirti kokybišką vanilę? - Kokybiškai paruoštos vanilės ankštys turi būti lanksčios (panašiai kaip išdirbta oda) ir jokiu būdu ne kietos....

Teisingas maisto produktų pakavimas - Pergamentinis popierius naudojamas konditerinių gaminių, dešros, sūrio, rūkytų produktų, varškės, sviesto saugojimui..

Ką vertėtų žinoti laikant mėsą? - Supjaustytą virtą kumpį laikykime (net kai bus valgomas po keleto valandų) šaltoje ir tamsioje vietoje, suvyniotą į ..

Ką vertėtų žinoti laikant imbierą? - Šviežias nenuluptas imbieras šaldytuve gali būti laikomas iki 3 savaičių, o šaldiklyje – iki 6 mėnesių. Reikėtų laik..

Ką vertėtų žinoti laikant kavą? - Kava bijo tiesioginių saulės spindulių, nelaikykite virtuvėje ant palangės, nors kava ir dėžutėje...

Ką vertėtų žinoti laikant citrinas? - Prapjautą citriną laikykime lėkštelėje pjūviu aukštyn ir uždengtą stikline arba į lėkštelę įlašinkime keletą lašų..

Ką vertėtų žinoti laikant vaisius? - Apelsinai ir citrinos ilgai išliks švieži, jeigu juos patepsime aliejum, sudėsime į celofano maišelį arba uždarą..

Ką vertėtų žinoti laikant kiaušinius? - Nešvarius kiaušinius būtina nuvalyti, į šaldytuvą reikėtų dėti tik švarius, nereikėtų kiaušinių plauti, nes plauti..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |