Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Kaip naudotis servetėlėmis?

8 priežastys - kodėl būtina gerti vandenį?

Kaip gražiai pateikti kavą arba arbatą?

Patarimai šermukšnių valgytojams

Kas geriau - augaliniai ar gyvūniniai riebalai?

Mairūno naudojimas ir nauda
Ką daryti nusipirkus nekokybišką maisto produktą? - Ką daryti pirkėjui, nusipirkus netinkamos kokybės maisto prekę? - jeigu pirkėjui buvo parduota netinkamos kokybės..

Vartotojų teisių apsaugos įstatymas - Jeigu pardavėjas, paslaugų teikėjas netenkina vartotojo reikalavimų, o vartotojas mano, kad jo teisės pažeistos....

Kaip atskirti kokybišką vanilę? - Kokybiškai paruoštos vanilės ankštys turi būti lanksčios (panašiai kaip išdirbta oda) ir jokiu būdu ne kietos....

Teisingas maisto produktų pakavimas - Pergamentinis popierius naudojamas konditerinių gaminių, dešros, sūrio, rūkytų produktų, varškės, sviesto saugojimui..

Ką vertėtų žinoti laikant mėsą? - Supjaustytą virtą kumpį laikykime (net kai bus valgomas po keleto valandų) šaltoje ir tamsioje vietoje, suvyniotą į ..

Ką vertėtų žinoti laikant imbierą? - Šviežias nenuluptas imbieras šaldytuve gali būti laikomas iki 3 savaičių, o šaldiklyje – iki 6 mėnesių. Reikėtų laik..

Ką vertėtų žinoti laikant kavą? - Kava bijo tiesioginių saulės spindulių, nelaikykite virtuvėje ant palangės, nors kava ir dėžutėje...

Ką vertėtų žinoti laikant citrinas? - Prapjautą citriną laikykime lėkštelėje pjūviu aukštyn ir uždengtą stikline arba į lėkštelę įlašinkime keletą lašų..

Ką vertėtų žinoti laikant vaisius? - Apelsinai ir citrinos ilgai išliks švieži, jeigu juos patepsime aliejum, sudėsime į celofano maišelį arba uždarą..

Ką vertėtų žinoti laikant kiaušinius? - Nešvarius kiaušinius būtina nuvalyti, į šaldytuvą reikėtų dėti tik švarius, nereikėtų kiaušinių plauti, nes plauti..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |