Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Cinamono naudojimas ir nauda

Ką vertėtų žinoti laikant prieskonius?

Kaip išsirinkti kokybišką kavą?

Konservuotus maisto produktų laikymas

Vanilė

Kaip valgyti omarą?
Ką vertėtų žinoti renkantis pieno produktus? - Pieno gaminiai galioja itin trumpai, todėl visuomet atkreipkite dėmesį į galiojimo datą, pateikiamą ant etiketės....

Ką vertėtų žinoti renkantis aliejų? - Etiketėse pasitaiko frazė „šalto spaudimo aliejus”. Tai yra svarbus kokybės požymis, nes spaudžiant „karštuoju” būdu..

Kaip išsirinkti kokybišką mėsą? - Ar mėsa geros kokybės, galima sužinoti paspaudus ją pirštu. Jeigu įspausta įduba greitai išsilygina, vadinasi, mėsa ..

Ką vertėtų žinoti renkantis kiaušinius? - Ant kiaušinio turi būti žymuo, kurį sudaro skaičių ir raidžių seka. Pirmasis skaičius nurodo vištų dedeklių laikymo ..

Kaip išsirinkti kokybišką duoną? - Nesirinkite tokios duonos, kuri yra deformuota, su apdegusia ar atsisluoksniavusia pluta. Pastaruoju metu kepyklose ..

Kaip išsirinkti kokybiškas žuvis? - Jei norite išsirinkti kokybišką žuvį, visų pirma reikėtų nepatingėti jos atidžiai apžiūrėti, pačiupinėti ir net..

Kaip išsirinkti kokybiškus vaisius? - Apelsinai - skaniausi žiemos sezono metu. Tada juose gausu vitamino C ir 13 kitų vitaminų. Šaltomis žiemos dienomis ..

Kaip išsirinkti kokybiškas bulves? - Vertėtų atkreipti dėmesį į pažaliavusias bulves, jos maistui netinkamos. Tokiose bulvėse pasigamina nuodinga medžiag..

Kaip patikrinti ar švieži konservai? - Norėdamos patikrinti, ar konservai švieži, paspauskime pirštu dėžutės dugną taip, kad skardoje susidarytų įduba. Jei..

Kur kreiptis kilus nesutarimui tarp pirkėjo ir pardavėjo? - Kilus nesutarimui tarp pirkėjo ir pardavėjo dėl maisto prekės kokybės, pardavėjas, gavęs pirkėjo raštišką prašymą, p..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |