Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Kaip patikrinti ar švieži konservai?

Skanaus marmelado subtilybės

Kaip patiekti kokteilius?

Ką vertėtų žinoti perkant maisto produktus?

Prieskoniai smegenims!

Ką vertėtų žinoti gaminant iš žuvies
Kodėl sveika valgyti grūdinius produktus? - Kelis kartus per dieną, mitybos specialistai, rekomenduoja valgyti grūdinių produktų. Nes visų pirma, grūdiniuose..

Kodėl reikia išlaikyti normalų kūno svorį? - Visų pirma todėl, kad kai su maistu gaunama energijos daugiau, nei jos išeikvojama, žmogui pradeda augti svoris ir n..

Kaip laikyti maisto produktus šaldytuve? - Viršutinė šaldytuvo dalis skirta produktams, kuriuos galima laikyti aukštesnėje temperatūroje. Čia galite dėti virtu..

Kaip išsirinkti kokybiškas daržoves? - Paprika - kuo didesnis vaisius - tuo švelnesnis jo skonis. Saldžiausi yra raudonieji pipirai. Šviežio pipiro žievelė..

Kaip išsirinkti kokybišką arbūzą? - Yra labai paprastas būdas, patikrinti ar arbūzas sunokęs ir yra geras... tereikia patapšnoti delnu į jo žievę - jei ..

Ką vertėtų žinoti renkantis pieno produktus? - Pieno gaminiai galioja itin trumpai, todėl visuomet atkreipkite dėmesį į galiojimo datą, pateikiamą ant etiketės....

Ką vertėtų žinoti renkantis aliejų? - Etiketėse pasitaiko frazė „šalto spaudimo aliejus”. Tai yra svarbus kokybės požymis, nes spaudžiant „karštuoju” būdu..

Kaip išsirinkti kokybišką mėsą? - Ar mėsa geros kokybės, galima sužinoti paspaudus ją pirštu. Jeigu įspausta įduba greitai išsilygina, vadinasi, mėsa ..

Ką vertėtų žinoti renkantis kiaušinius? - Ant kiaušinio turi būti žymuo, kurį sudaro skaičių ir raidžių seka. Pirmasis skaičius nurodo vištų dedeklių laikymo ..

Kaip išsirinkti kokybišką duoną? - Nesirinkite tokios duonos, kuri yra deformuota, su apdegusia ar atsisluoksniavusia pluta. Pastaruoju metu kepyklose ..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |