Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...
Matė - Matė populiarumą ji pelnė dėl to, kad greitina medžiagų apykaitą, joje beveik nėra kofeino ir kalorijų, todėl padeda.. Juodoji arbata - Juodoji arbata yra fermentuojama. Jos gamyboje yra du svarbūs procesai. Pradžioje lapai yra išdėstomi ant pinučių ir..Žalioji arbata - Žaliojoje arbatoje esanti rūgimo medžiaga taninas užkerta kelią kariesą sukeliančioms bakterijoms. Kasdien geriant ž..Raudonoji arbata - Raudonoji arbata, afrikiečių vadinama Roibos, - tai lapeliai ankštinės kultūros, augančios Pietų Afrikos Cedaro kaln..Baltoji arbata - Baltoji arbata yra visiškai nefermentuota arbata, todėl ji laikoma viena švelniausių ir subtiliausių arbatų. Ji reko..Lapačio arbata - Amerikos mokslininkai patvirtino, kad lapačio arbata teigiamai veikia sergant anemija, alergija, bronchitu, diabetu ..Patarimai arbatos mėgėjams - Sočiai pavalgę riebaus ir sunkiai virškinamo maisto, išgerkite stiklinę stiprios arbatos: ji palengvina virškinimą, ..Arbatos ruošimo ypatumai - Arbatos taip pat turi ir senas ruošimo tradicijas. Pirmiausia naudokite minkštą - filtruotą vandenį, kurį užvirinkit..Bendros žinios apie arbatą - Arbatos tėvynė - Kinija. Apie stimuliuojantį gėrimą, vėliau pavadintą arbata, pirmą kartą užsiminta 2700 m. pr. m. e..Ką vertėtų žinoti prieš spaudžiant sultis? - Sultis reikia spausti tik iš gerai prinokusių vaisių, uogų ir daržovių. Netinka suvytusios ir apipuvusios. Išspausta..Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!