Straipsniai maisto, mitybos tematika

Straipsniai, patarimai - maisto bei mitybos temomis. Tad, ką vertėtų žinoti besisukiojant virtuvėje ar netoli virtuvės, gaminant maistą, priimant svečius namuose ar svečiuojantis pas draugus, gimines bei pažįstamus...

Ką vertėtų žinoti laikant citrinas?

Ką vertėtų žinoti prieš spaudžiant sultis?

Konservuotus maisto produktų laikymas

Pasaulyje populiarėja kačių kavinės

Kaip atskirti gerą šokoladą?

Aliejaus rūšys bei panaudojimas
Žalioji arbata - Žaliojoje arbatoje esanti rūgimo medžiaga taninas užkerta kelią kariesą sukeliančioms bakterijoms. Kasdien geriant ž..

Raudonoji arbata - Raudonoji arbata, afrikiečių vadinama Roibos, - tai lapeliai ankštinės kultūros, augančios Pietų Afrikos Cedaro kaln..

Baltoji arbata - Baltoji arbata yra visiškai nefermentuota arbata, todėl ji laikoma viena švelniausių ir subtiliausių arbatų. Ji reko..

Lapačio arbata - Amerikos mokslininkai patvirtino, kad lapačio arbata teigiamai veikia sergant anemija, alergija, bronchitu, diabetu ..

Patarimai arbatos mėgėjams - Sočiai pavalgę riebaus ir sunkiai virškinamo maisto, išgerkite stiklinę stiprios arbatos: ji palengvina virškinimą, ..

Arbatos ruošimo ypatumai - Arbatos taip pat turi ir senas ruošimo tradicijas. Pirmiausia naudokite minkštą - filtruotą vandenį, kurį užvirinkit..

Bendros žinios apie arbatą - Arbatos tėvynė - Kinija. Apie stimuliuojantį gėrimą, vėliau pavadintą arbata, pirmą kartą užsiminta 2700 m. pr. m. e..

Ką vertėtų žinoti prieš spaudžiant sultis? - Sultis reikia spausti tik iš gerai prinokusių vaisių, uogų ir daržovių. Netinka suvytusios ir apipuvusios. Išspausta..

Sulčių poveikis sveikatai - Gydytojai pažymi, jog svarbu ir tai, kada sultys yra geriamos. Geriausia sultis gerti pusvalandį prieš valgį arba dv..

Kavos stiprumas - Vidutinio stiprumo kava išeiga 1 puodelis (100 g) - kavos pupelės 20-30 g. (arb. šaukštelis - 7 g kavos)..

Puslapiai: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |