TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Agurkai Vynuogės Česnakas Marinavimas
Jums reikės: apie 2kg agurkų,
300g mėlynųjų vynuogių,
3-4 skiltelės česnako,
70g druskos,
1 v.š. cukraus,
saujelė krapų,
vynuogių arba serbentų lapų,
1,5 l vandens.
Gaminimo eiga:
Žalumynus nuplauname. Agurkus irgi nuplauname, nupjauname galiukus ir nuplikiname karštu vandeniu. Česnaką supjaustome.
Į stiklainius, sudedame kuo talpiau agurkus, sluoksniuojant su žalumynais, česnaku ir vynuogėmis.
Į verdantį vandenį sudedame prieskonius, dar kelias sekundes pakaitiname ir karštą užpilame ant agurkų. Palaikome apie 20 min, skystį nupilame atgal į puodą, užverdame ir vėl užpilame, po maždaug 20 minučių, procedūrą pakartojame ir taip tris kartus. Trečią kartą užpylus, stiklainius uždarome sandariai, apverčiame, uždengiame rankšluosčiu ir leidžiame atvėsti. Apžiūrime ar nėra burbulių, burbuliukai stiklainio viršuje išduoda, kad blogai užsidarė stiklainis ir jį reikia perdaryti.
Stiklainius laikome rūsyje.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!