TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Rauginti kopūstai • Jūros kopūstai • Svogūnai • Mišrainės

Raugintų ir jūros kopūstų salotos

Jums reikės: raugintų kopūstų,
džiovintų ar marinuotų jūros kopūstų,
1 nedidelio svogūno,
pagal skonį pipirų, aliejaus.

Gaminimo eiga:
Jei naudojate džiovintus jūros kopūstus, juos pirmiausiai išverdame, kopūstus dedame į virintą vandenį ir verdame apie 3 minutes arba kol kopūstai suminkštėja, man pilnai užtenka 3 minučių.

Svogūną truputį apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus, žinoma jei mėgstate žalius, puikiai tinka ir žali, tiesiog darote, pagal savo skonį.

Tuomet imate.. arba lygiomis dalimis arba jūros kopūstų pusę tiek kiek raugintų kopūstų arba trečias variantas.. tiesiog darote pagal savo skonį ir viską išmaišome, leidžiame susimaišyti skoniams ir skanaujame ;)

[Pasidalino: Laima]

M ū s ų  ž o d i s: Mums buvo labai skanu valgėme su karštomis bulvėmis

Taisyti - Papildyti

Skanaus ;)
Raugintų ir jūros kopūstų salotos

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •