TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Šparaginės pupelės • Morkos • Cukinija • Pomidorai • Salieras • Actas • Troškiniai

Daržovių troškinys su šparaginėmis pupelėmis

Jums reikės: Po 1 kg šparaginių pupelių, morkų, kopūstų, cukinijų, svogūnų, pomidorų,
0,5 kg paprikų,
po 200 g salierų bei petražolių šaknų ir lapų,
250 g cukraus,
150 g druskos,
1 stiklinė aliejaus,
0,5 stiklinės 9 proc. acto.

Gaminimo eiga:
Daržoves susmulkinkite, užpilkite cukrumi, druska, actu ir aliejumi. Išmaišykite ir laikykite per naktį. Tada virkite ant nedidelės ugnies 5 min.

Karštą troškinį sukrėskite į stiklainius ir sandariai uždarykite.

M ū s ų  ž o d i s: Išbandėme, ėmėm pusę nurodyto kieko, tai yra visų daržovių, tiksliau.. beveik visų kiekį dalinome per pusę (nedėjome salierų ir petražolių šaknų, salierų tiesiog nemėgstu, o petražolių šaknų kažkaip nedaug turim tai ir nekasiau) o va petražolių lapų tai nepagailėjau.
Šparagines pupeles, morkas nepilnai išviriau, o visa kita pjausčiau žalias.
Cukraus dėjau 8 nubrauktus šaukštus,
druskos 7,5 šk,
13 šk aliejaus,
3,5 šk 9% acto.
Mums patiko

Taisyti - Papildyti

Skanaus ;)
Daržovių troškinys su šparaginėmis pupelėmis

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •